Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 80 g carrots, cut into pieces
- 90 g leek, cut into pieces
- 80 g celery, cut into pieces
- 30 g butter
- 500 g potatoes, diced (1.5 cm)
- 500 g water
-
1
tbsp beef stock paste, homemade
ou 1 beef stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp dried savory
- 500 g green beans, fresh or frozen (defrosted)
- 250 g sausage meat, ready seasoned (see tip)
- 250 g canned butter beans, drained (weight after draining)
- 1 tsp fine salt
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 tbsp fresh parsley, chopped
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1811 kJ / 432 kcal
- Protides
- 22 g
- Glucides
- 36 g
- Lipides
- 22 g
- Fibre
- 13.4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Meatballs with tomato sauce
45 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Vegetable tortilla with chorizo
50 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Creamed Cod
45 min
Muffin Pan Lasagnas
1h
Chicken with almonds and raisins
30 min
Chicken with couscous and saffron
1h 15min
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min