![Mediterranean pearl barley risotto Mediterranean pearl barley risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C2F46952-31CB-42AA-9714-20B03FDDA422/Derivates/B1009483-74CF-463C-8849-5F01E0DDD230.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 70 g shallots (2-3 shallots)
- 30 g olive oil
- 250 g pearl barley, medium, washed and drained
- 100 g dry white wine, vegan
- 750 g water, hot
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan - ½ tsp fine salt
- 2 pinches ground white pepper
- ¾ tsp dried thyme (optionnel)
- 40 g pine nuts
- 400 g courgette, sliced (5 mm)
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, cut into strips (5 mm)
- 60 g almond butter, white
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2159 kJ / 517 kcal
- Protides
- 16 g
- Glucides
- 52 g
- Lipides
- 23 g
- Fibre
- 8.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Courgette and Feta Risotto
30 min.
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40 min.
Portuguese Leeks
45min
Vegetable and hazelnut cheese muffins
45min
Lentil and spinach soup
50 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 Min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min