Appareils et accessoires
Romesco dip
Prép. 5min
Total 10min
12 portions
Ingrédients
-
smoked almonds150 g
-
roasted red capsicum (see Tips)500 g
-
sherry vinegar50 g
-
smoked paprika1 tsp
-
salt to taste (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
113.8 mg
Protides
3.4 g
Calories
382.4 kJ /
91 kcal
Lipides
7.1 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
0.5 g
Glucides
2.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Hommus
15 Min
Guacamole
10 Min
Turmeric and tequila
24 Std. 10 Min
Baba ghanoush
1 Std.
White bean dip with chimichurri
15 Min
Warm wasabi potato salad
30 Min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10 Min
Meatballs with Romesco sauce
1 Std. 40 Min
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min