Versions compatibles
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Dried fruit compote
- 500 g water
- 100 g raw sugar
- 1 cinnamon quill
- 4 whole cloves
- 1 lemon, zest only (4 x 1 cm pieces), no white pith
- 50 g dried apricots
- 50 g dried pears
- 50 g pitted prunes
- 40 g dried apple
- 50 g dried peaches
- 1 tsp vanilla bean paste
Ricotta pancakes
- 440 g ricotta (see Tips)
- 190 g full cream milk
- 4 eggs, separated
- 180 g gluten free flour mix (see Tips)
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 1 pinch salt
- 50 g butter, for frying
- yoghurt, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2686.8 kJ / 639.6 kcal
- Protides
- 21.5 g
- Glucides
- 81.9 g
- Lipides
- 26.5 g
- Graisses saturées
- 15.6 g
- Fibre
- 6 g
- Sodium
- 456.1 mg
Recettes alternatives
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25 Std. 20 Min
Zucchini banana loaf
1 godz. 45 min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1h 25min
Orange, raspberry and coconut jellies
2h 30min
Spiced carrot porridge
25min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1 Std. 50 Min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 min
Dutch baby pancake with fruit and yoghurt
35min
Better-for-you banana pancakes
30 min
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min