Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Dressing
- 2 cm piece fresh ginger
- 6 sprigs fresh mint, leaves only
- 6 sprigs fresh coriander, roots and stalks (leaves reserved for garnishing)
- 40 g rice wine vinegar
- 40 g pure maple syrup
- 40 g tamari
- 1 tbsp tahini (see Tips)
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp miso paste
- 2 tsp sesame oil
- 200 g extra firm tofu, cut into pieces (1 cm thick x 2-3 cm length)
Salad
- 1600 g water
- 200 g frozen edamame beans
- 200 g dried soba noodles
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into matchsticks
- 1 Lebanese cucumber (approx. 100 g), cut into halves lengthways, deseeded and thinly sliced
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 80 g snow peas, cut into thin slices
- 1 fresh chilli, cut into thin slices
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1986.3 kJ / 472.8 kcal
- Protides
- 17.7 g
- Glucides
- 49.6 g
- Lipides
- 20.4 g
- Graisses saturées
- 12 g
- Fibre
- 11.2 g
- Sodium
- 1206.8 mg
Recettes alternatives
Crispy Korean tofu
1sa 20 dk
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
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Thai tofu and sweet potato cakes
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Soba noodle mee goreng
40 dk
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
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Cauliflower tacos with chipotle sauce
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Vietnamese jackfruit rice paper rolls
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Sticky Sriracha tofu bowl
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Satay noodle salad
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Honey ginger tofu with greens
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