Appareils et accessoires
Cider-Kipstoofpot
Prép. 15min
Total 1h 40min
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentjes2
-
ui in partjes gesneden200 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt in stukken150 g
-
cider300 g
-
brandy200 g
-
water100 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
scharrelkip (1200-1500 g), in 8-10 stukken gesneden1
Niveau
facile
Infos nut. par 4 porties
Sodium
1126 mg
Protides
287.6 g
Calories
17520.2 kJ /
4187.4 kcal
Lipides
250.5 g
Fibre
7.1 g
Graisses saturées
68.2 g
Glucides
64.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Japanse Ramen Noedelsoep
1 Std. 40 Min
Honey BBQ Chicken
Keine Bewertungen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 Min
Ovenburger
1 Std. 45 Min
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Keine Bewertungen
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3 Std. 10 Min
Crème anglaise
15 Min
Groentesticks
Keine Bewertungen
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Keine Bewertungen
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 Std. 30 Min
Speculoos Druiven Tiramisu
1 Std.