Callos

1.0 1 évaluation
Prép. 10min
Total 1h
6 portions

Ingrédients

  • olive oil
    50 g
  • red onions quartered
    150 g
  • leeks
    50 g
  • red peppers deseeded and cut in pieces (3 cm)
    50 g
  • green peppers deseeded and cut in pieces (3 cm)
    100 g
  • garlic cloves
    4
  • paprika
    1 tsp
  • tomatoes, canned chopped
    200 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • tripe, cooked cut in strips (1 cm)
    600 g
  • water
    330 g
  • chicken stock paste
    1 tbsp
  • white chickpeas, canned (washed and drained)
    200 g
  • chorizo sliced (1 cm)
    200 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 23.8 g
Calories 1641.5 kJ / 392.3 kcal
Lipides 25.8 g
Fibre 4 g
Glucides 16.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...