Appareils et accessoires
Menudo
Prép. 10min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
oil30 g
-
garlic cloves3
-
red onions quartered30 g
-
pork shoulder, boneless cubed (1 cm)300 g
-
tomato sauce250 g
-
tomato purée1 tbsp
-
soy sauce35 g
-
brown sugar10 g
-
ground black pepper1 pinch
-
salt1 pinch
-
water50 g
-
dried bay leaves2
-
hot dog sausages sliced (1 cm)3
-
carrots cubed (1 cm)100 g
-
potatoes cubed (1 cm)100 g
-
green peppers cubed (1 cm)100 g
-
red peppers cubed (1 cm)100 g
-
green peas, frozen50 g
-
pork liver cubed (1 cm)100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
793.9 mg
Protides
17.2 g
Calories
1304.9 kJ /
311.9 kcal
Lipides
21.2 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
6.5 g
Glucides
13.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Filipino Dishes
5 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Pork Binagoongan
Pas d’évaluation
Chicken Macaroni Soup
30min
Sautéing Shrimp
Pas d’évaluation
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Pas d’évaluation
Sweet and sour pork ribs
40min
Ube Halaya Jam
2h 10min
Beef Sukiyaki
Pas d’évaluation
Chicken and Pork Adobo
40min
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
1h 15min
Bicol Express
45min
Laing
1h 50min
Adobong Puti (White Adobo)
1h