Appareils et accessoires
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
Prép. 20min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)800 g
-
6 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)hake steak (120-200 g each)6
-
salt adjust to taste2 tsp
-
onion cut in halves150 g
-
garlic clove1
-
carrot cut in pieces100 g
-
cold pressed olive oil plus extra for greasing30 g
-
white wine (optionnel)50 g
-
tomatoes cut in pieces400 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
821 mg
Protides
33 g
Calories
1268 kJ /
302 kcal
Lipides
7 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix®️ Experience Menu
33 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 Min
Steamed Pepper Chicken
1 Std. 45 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Chicken with red peppers
1 Std. 5 Min
Chicken casserole with saffron and orange
1 Std. 35 Min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 Min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1 Std. 20 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min