Appareils et accessoires
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
Prép. 10min
Total 1h 30min
16 slices
Ingrédients
-
olive oil to grease
-
240 g short-grained ricebrown rice240 g
-
pitted Medjool dates100 g
-
apples unpeeled, deseeded and cut in quarters140 g
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
baking soda1 tsp
-
psyllium husks1 tbsp
-
salt½ tsp
-
walnuts80 g
-
eggs4
-
water100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
201.8 mg
Protides
3.4 g
Calories
723 kJ /
172 kcal
Lipides
8.4 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
1.2 g
Glucides
22.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We Celebrate our Uniqueness
19 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Pas d’évaluation
Strawberry Limeade Mocktail (Diabetes)
10min
Gluten-free Bread
3h 20min
Gluten Free Brownies
1h 20min
All-Purpose Gluten Free Flour
5min
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35min
Berry Chia Jam
30min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35min
Allergen Free Granola Cups
1h 5min
Gluten Free Brownies
1h 20min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50min