Appareils et accessoires
Browned Pork Rice
Prép. 20min
Total 1h
2 portions
Ingrédients
-
olive oil40 g
-
pork shoulder loin cut in pieces (2-3 cm)200 - 250 g
-
white wine60 g
-
yellow onion cut in pieces (2-3 cm)75 g
-
garlic clove½ - 1
-
red capsicum cut in pieces (2-3 cm)40 g
-
green capsicum cut in pieces (2-3 cm)40 g
-
ground paprika½ - 1 tsp
-
meat stock cube (for 0.5 l)½
-
short-grained rice150 g
-
water200 g
-
salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1442.2 mg
Protides
30.6 g
Calories
3102 kJ /
741 kcal
Lipides
34.9 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
68.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We can Work Magic out of Simple Things
37 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
4 Std. 55 Min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 Min
Baked Pork Loin with Rice
1 Std. 20 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Crispy Smashed Potato Salad
1 Std. 30 Min
Browned Pork Rice
1 Std.
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 Std. 30 Min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 Min
Caribbean Wraps
50 Min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
1 Std. 10 Min
Calzone Napoletano
1 Std. 40 Min
Pistachio Cream Pasta
30 Min