Appareils et accessoires
Salmon and Mushroom Rice
Prép. 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
garlic clove thinly sliced1
-
capsicums any colour, cut in pieces (1-2 cm)150 - 180 g
-
olive oil20 g
-
fresh mushrooms cut in quarters100 g
-
canned chopped tomatoes100 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)1
-
paprika (optionnel)1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water400 g
-
short-grained rice200 g
-
fresh skinless salmon fillets cut in pieces (2-3 cm)250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
637.7 mg
Protides
21.5 g
Calories
1963.2 kJ /
470 kcal
Lipides
15.2 g
Fibre
11.1 g
Graisses saturées
3.4 g
Glucides
68.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We Celebrate our Uniqueness
19 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Brak ocen
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
Brak ocen
Old fashioned apple mocktail
1 godz. 5 min
Virgin Apple Cider Old Fashioned
50 min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15 min
Honeyed Chicken
25 min
Cereal Prawns
30 min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40 min
Spaghetti Muffins
55 min
Chicken Afritada
30 min