Appareils et accessoires
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
Préparer. 10min
Total 30min
4 portie
Ingrédients
-
ui gehalveerd50 g
-
peterselie, vers (bladeren en deel van de stengel)3 - 4 takjes
-
olijfolie30 g
-
rode paprika in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)300 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
zout1 tl
-
bruine suiker10 g
-
gedroogde chilivlokken2 snuifjes
-
kalfsescalope/lapje500 g
Infos nut. par 1 portie
Calories
244.1 kcal /
1021.1 kJ
Protides
27.9 g
Lipides
10 g
Glucides
9.4 g
Fibre
2.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux