Appareils et accessoires
Cijfertaart
Prép. 30min
Total 2h
16 portie
Ingrédients
Icing
-
suiker250 g
-
room, elk type (van koemelk)50 g
-
witte chocolade om te koken, kleine stukjes of callets180 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden, kamertemperatuur50 g
-
mascarpone100 g
Taart
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) op kamertemperatuur, plus extra voor het invetten250 g
-
bloem350 g
-
suiker150 g
-
bruine suiker100 g
-
vanillestokje alleen zaden1
-
eieren6
-
melk200 g
-
bakpoeder1 tl
Slagroom en decoratie
-
room, min. 30% vet gekoeld400 g
-
stabilisator voor slagroom16 g
-
fruit, gemengd, vers voor garnering500 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
7 g
Calories
2378.1 kJ /
568.4 kcal
Lipides
33.8 g
Fibre
1.2 g
Glucides
61.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tumis Buncis
Pas d’évaluation
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Butter Chicken
1h
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Pas d’évaluation
Oriëntaalse brunch
Pas d’évaluation
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Pas d’évaluation
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Amandelcake
50min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min