
Appareils et accessoires
Mushroom Fettuccini
Préparer. 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cubed85 g
-
parsley, fresh leaves and tender stems30 g
-
porcini mushroom, dried15 g
-
garlic clove1
-
shiitake mushroom, fresh sliced285 g
-
vegetable broth170 g
-
butter, unsalted in pieces60 g
-
extra virgin olive oil divided45 g
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 teaspoon
-
black pepper, ground plus extra to season, to taste¼ teaspoon
-
water1275 g
-
pasta, dried, type fettuccine285 g
-
truffle oil white, to taste30 - 60 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
691.1 kcal /
2891.5 kJ
Protides
19.2 g
Lipides
41.6 g
Glucides
62.5 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
14 g
Sodium
9350.3 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Perfect Match
9 Recettes
Canada
Canada