Mushroom Fettuccini

Mushroom Fettuccini

4.7 3 évaluations
Préparer. 10min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese cubed
    85 g
  • parsley, fresh leaves and tender stems
    30 g
  • porcini mushroom, dried
    15 g
  • garlic clove
    1
  • shiitake mushroom, fresh sliced
    285 g
  • vegetable broth
    170 g
  • butter, unsalted in pieces
    60 g
  • extra virgin olive oil divided
    45 g
  • salt divided, plus extra to season, to taste
    1 teaspoon
  • black pepper, ground plus extra to season, to taste
    ¼ teaspoon
  • water
    1275 g
  • pasta, dried, type fettuccine
    285 g
  • truffle oil white, to taste
    30 - 60 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 691.1 kcal / 2891.5 kJ
Protides 19.2 g
Lipides 41.6 g
Glucides 62.5 g
Fibre 4.8 g
Graisses saturées 14 g
Sodium 9350.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...