
Appareils et accessoires
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
Préparer. 15min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
uncooked quinoa of choice3 ½ oz
-
water plus extra to soak28 oz
-
fresh cilantro leaves only, plus extra to serve½ oz
-
plain yogurt high protein (see Tip)3 oz
-
Mexican-style chili powder1 ½ tsp
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil½ oz
-
lime juice½ oz
-
skinless salmon fillets10 ½ oz
-
canned kidney beans no-added salt, drained and rinsed (see Tip)14 oz
-
cherry tomatoes quartered6 oz
-
red onions thinly sliced3 ½ oz
-
baby leaf salad mix2 ½ oz
-
avocado (approx. 3.5 oz), sliced1
-
ground black pepper to taste
-
long red chili trimmed and thinly sliced, to serve (optional)1
-
lime cut into wedges, to serve
Infos nut. par 1 portion
Calories
432.5 kcal /
1810 kJ
Protides
26.3 g
Lipides
19.5 g
Glucides
32.3 g
Fibre
12 g
Graisses saturées
5 g
Sodium
74 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Recipes for Diabetics
26 Recettes
États-Unis
États-Unis