Versions compatibles
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 16 oz sweet potato, peeled, halved to fit feeder tube
- 4 oz yellow onions, halved to fit feeder tube
- 6 oz asparagus, cut in half
- non-stick cooking spray
- 2 tbsp extra virgin olive oil, divided
- ½ tsp salt, to taste, plus extra to season potato slices
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste, plus extra to season potato slices
- 3 oz baby spinach
- 4 large eggs
- 3 oz whole milk
- 3 oz cheese, in small pieces (cheddar, goat cheese or Brie), or grated Parmesan
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1095.9 kJ / 261.9 kcal
- Protides
- 10.9 g
- Glucides
- 12.5 g
- Lipides
- 18.8 g
- Graisses saturées
- 8.4 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 551.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min.
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Lemon Caper Potato Salad
1 Std.
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 Min
Texas White Bean Salad
15 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 Min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40 Min
Broccoli Salad
5min
Quick and Spicy Black Beans
20 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
West African Peanut Soup with Chicken
50 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min