Appareils et accessoires
JJ's curry powder
Prép. 5min
Total 30min
150 g
Ingrédients
-
coriander seeds50 g
-
cumin seeds30 g
-
cinnamon quills20 g
-
dried fennel seeds25 g
-
whole cloves5
-
cardamom pods5
-
whole nutmeg1
-
dried curry leaves10
Niveau
facile
Infos nut. par 150 g
Sodium
244.4 mg
Protides
17.2 g
Calories
2072.3 kJ /
495.3 kcal
Lipides
23.5 g
Fibre
35.5 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
70.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Best of Recipe Community
22 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
JJ's 2-step chicken curry
45min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55min
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Walnut cake with coffee frosting
1h 10min
Woodys "no butter" butter chicken
40min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min