Versions compatibles
Biban de mare gătit la aburi, cu cușcuș cu năsturel și portocală
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g ulei de măsline extravirgin
- 30 g oțet de vin roșu
- 2 lingurițe muștar de Dijon
- ¾ linguriță sare de mare
- 3 prize piper negru măcinat
- 200 g năsturel
- 4 fileuri de biban de mare, cu piele (aprox. 90 g fiecare)
- 1 linguriță ulei de măsline extravirgin
- 500 g apă
- 180 g cușcuș
- 2 ½ portocale, 2 descojite, fără partea albă, tăiate în bucăți (2 cm), 30 g zeamă și coaja rasă fin a unei ½
- 20 g semințe de pin, prăjite
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 2525 kJ / 604 kcal
- Protides
- 38 g
- Glucides
- 40 g
- Lipides
- 31 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Smoothie verde cu semințe și fructe goji, la bol
10min
Negrese cu ciocolată amăruie
1h 55 min
Sushi cu ciuperci Portobello
Pas d’évaluation
Ouă de Paște vopsite în galben
Pas d’évaluation
Galete de hrișcă cu scoici și sos de cârnați Andouille
Pas d’évaluation
Catifea albă
Pas d’évaluation
Supă de conopidă mov
Pas d’évaluation
Risotto cu mix de fructe de mare
Pas d’évaluation
File de cod sous-vide, cu cartofi
Pas d’évaluation
Curcubeu la micul dejun
Pas d’évaluation
Mămăligă cremoasă cu piersici
50 min
Avocado cu ouă și tartar de somon
45 min