Appareils et accessoires
Indonesian Vegetable Spring Roll
Prép. 10min
Total 40min
14 pieces
Ingrédients
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube100 g
-
fresh flat green beans trimmed50 g
-
carrot peeled50 g
-
chicken breast cut in pieces100 g
-
vegetable oil plus extra for frying40 g
-
garlic cloves2
-
bean sprouts (taugeh)50 g
-
sugar½ tsp
-
salt½ tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
spring roll rice paper14
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
626 mg
Protides
27 g
Calories
1637 kJ /
391 kcal
Lipides
8 g
Fibre
10 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
54 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 Std. 45 Min
Bubur Lambuk Terengganu
50 Min
Strawberry, White Chocolate and Pistachio Parfaits
5 Std.
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25 Std.
Browning Beef Strips
Keine Bewertungen
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 Min
Pizza in Bianco
1 Std. 20 Min
Creamy beef curry and rice
1 Std. 15 Min
Melting moments with passionfruit cream
45 Min
Mantao
1 Std.
Calamansi Juice
5 Min