
Appareils et accessoires
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Préparer. 45min
Total 1h 30min
4 porties
Ingrédients
Raviolideeg
-
bloem200 g
-
eieren2
-
olijfolie1 el
Raviolivulling
-
verse peterselie plus extra voor de garnering2 takjes
-
Parmezaanse kaas40 g
-
gepelde walnoten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
peer in blokjes (1 cm)100 g
-
zongedroogde tomaten gehalveerd20 g
-
ricotta150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Champagnesaus
-
knoflookteentje1
-
sjalot30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
bloem1 tl
-
groentenbouillon180 g
-
Champagne200 g
-
room, 20 % vet20 g
-
zout1 - 2 tl
-
water1 - 1 ½ l
-
grenadine20 g
Infos nut. par 4 porties
Calories
2567.4 kcal /
10742 kJ
Protides
78.1 g
Lipides
138.9 g
Glucides
223.7 g
Fibre
16.3 g
Graisses saturées
59.8 g
Sodium
5637.5 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux