Appareils et accessoires
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Prép. 35min
Total 3h 40min
9 stuks
Ingrédients
Hartige mini kaaskoekjes
-
gelatineblaadjes (ongeveer 4 g)4
-
water om te weken
-
aperitiefkoekje plus extra om te bestrooien70 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden40 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
roomkaas (bijv. Philadelphia)400 g
-
zoete paprikapoeder1 - 2 snuifjes
-
gerookte zalm in plakjes gesneden, voor de garnering (zie tip)
-
Serranoham2 - 3 sneetjes
-
cocktailgarnalen gekookt50 - 80 g
-
rode bessen, vers (optionnel) voor de garnering
-
kerstomaten gesneden (2 mm)3 - 4
-
kaviaar (optionnel)1 - 2 tl
-
verse gemengde kruiden (bijv. basilicum, dille, bieslook...)
Aardbeien champagne
-
aardbeien gehalveerd100 g
-
suiker10 g
-
250 g mousserende witte wijnChampagne250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 9 stuks
Sodium
3668.8 mg
Protides
64.2 g
Calories
11798.1 kJ /
2819.8 kcal
Lipides
229.4 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
126.1 g
Glucides
89.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterraans Rozemarijnbrood
Pas d’évaluation
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
De eerste hap: Vruchtenpuree
Pas d’évaluation
Tzatziki
20min
Rode bieten smoothie bowl
10min
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1h 20min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1h
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Pas d’évaluation
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15min
Dubai Chocolate Tiramisu
Pas d’évaluation
Amandelcake
50min