Appareils et accessoires
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Prép. 10min
Total 40min
6 porties
Ingrédients
-
rode split linzen (zie tips)100 g
-
water, gefilterd plus extra voor het weken1000 g
-
extra vergine olijfolie1 tl
-
zout¾ tl
-
appel (alle soorten) geschild, ontdaan van het klokhuis en in stukken gesneden (ongeveer 2-3 cm)1
-
knoflookteentje1
-
lente-uien in drieën gesneden3
-
citroensap½ tl
-
mayonaise vegan, (zie tips)3 - 4 el
-
voedingsgist (zie tips)1 ½ tl
-
gedroogde gemalen kurkuma1 - 2 snuifjes
-
currypoeder2 tl
-
witte kikkererwten, uit blik gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)400 g
-
gemalen zwarte peper naar smaak
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
7.7 g
Calories
902.6 kJ /
214.9 kcal
Lipides
10.9 g
Fibre
4.4 g
Glucides
19 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plantaardig genieten
26 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min
Vegan Sinaasappel Croissants
Pas d’évaluation
Meal Prep - Haver | Overnight pap, groentesmoothie, chocolade en havermout muffins
45min
Iers sodabrood
Pas d’évaluation
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Pas d’évaluation
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Boekweit met champignons
25min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15min