Appareils et accessoires
Vegan boter
Prép. 5min
Total 8h 5min
1 beker
Ingrédients
Weken
-
rauwe cashewnoten60 g
-
zeezout¼ tl
-
water, gefilterd om te weken
-
lecithine korrels (zie tips)3 tl
-
kokend water2 el
Boter
-
kokosolie (zie tips)100 g
-
ciderazijn½ tl
-
zeezout¼ tl
-
water, gefilterd140 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
gedroogde gemalen kurkuma1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 beker
Sodium
1124 mg
Protides
11 g
Calories
7188.1 kJ /
1711.5 kcal
Lipides
186.3 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
106.4 g
Glucides
16.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plantaardig genieten
26 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Pas d’évaluation
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Pas d’évaluation
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Pindakaas en koekjesijs
Pas d’évaluation
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Mout milkshake
10min
Pudding
15min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Pas d’évaluation
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min
Pruimenjam
55min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min