Appareils et accessoires
Barbecue Onions (500 g)
Prép. 5min
Total 45min
500 g
Ingrédients
-
neutral oil divided30 g
-
onions cut in halves, then cut into wedges (1.2 cm/½ in.), divided500 g
-
beer (see Tips)60 g
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard15 g
-
honey15 g
-
Worcestershire sauce30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 30 g
Sodium
39.4 mg
Protides
0.5 g
Calories
136.7 kJ /
32.5 kcal
Lipides
2.3 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
2.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Better with Beer
10 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Béchamel Sauce
Pas d’évaluation
Cheesy roasted vegetable muffins
Pas d’évaluation
Croquembouche
Pas d’évaluation
Chinese egg noodles
1h
Sourdough Bread with Olives
5h 20min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Soft Fresh Cheese
15h 20min
Barbecue Onions (17.5 oz)
45min
Thousand island dressing
5min
Browned Onions (200 g)
25min
Fresh pasta dough
1h
Mixed Mushroom Sauté
30min