Potato and Rosemary Focaccia
TM6 TM5

Potato and Rosemary Focaccia

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

  • 30 g Parmesan cheese, cut into pieces
    ou 30 g vegan cheese, Parmesan style, cut into pieces
  • 300 g water
  • 1 tsp dried yeast
  • 1 tsp sugar
    ou 1 tsp barley malt syrup
  • 500 g bread flour
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 2 tsp salt, fine
  • extra virgin olive oil, to grease
  • 200 g potato, thinly sliced (see Tip)
  • 1 - 2 pinch sea salt, coarse, to sprinkle, to taste
  • 1 - 2 sprig rosemary, fresh, leaves only, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2477.3 kJ / 592.1 kcal
Protides
19.1 g
Glucides
100.9 g
Lipides
11.6 g
Fibre
4.4 g
Sodium
1318.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives