Dairy-free Peppercorn Sauce
TM5 TM6

Dairy-free Peppercorn Sauce

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

  • 20 g mixed peppercorns, whole
  • 10 g olive oil
  • 100 g shallots, halved
  • 30 g brandy
  • 100 g water
  • ½ tsp chicken stock paste, homemade
    ou ½ chicken stock cube (for 0.5 l), gluten-free, crumbled
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 1 tsp cornflour, mixed with 1 tsp water
  • 250 g dairy-free cream (e.g. soy cream, oat cream)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
566.8 kJ / 135.5 kcal
Protides
1.9 g
Glucides
10.3 g
Lipides
8.4 g
Graisses saturées
1.1 g
Fibre
2.3 g
Sodium
174.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives