Appareils et accessoires
Tempé
Prép. 30min
Total 48h
600 g
Ingrédients
Tempé
-
sojabonen gedroogd, bij voorkeur biologisch300 g
-
water om te weken
-
water1100 g
-
azijn2 el
-
citroensap1 el
-
tempé starter1 afgestreken tl
Tempé bakken
-
water50 g
-
zout1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
olie om te bakken4 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 600 g
Sodium
2394 mg
Protides
32.1 g
Calories
3568.9 kJ /
853 kcal
Lipides
70.5 g
Fibre
14.6 g
Graisses saturées
3.7 g
Glucides
30.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Low Carb recepten
13 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Pas d’évaluation
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Rugelach met pistache-halva
Pas d’évaluation
Duitse brunch
1h 15min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Pas d’évaluation
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Pas d’évaluation
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Gebakken buns
Pas d’évaluation
Limoncello-Taart
2h 30min
Zeevruchtennat met champagne
Pas d’évaluation
Vegan croissants met notenvulling
Pas d’évaluation
Brusselse Wafels
1h