Appareils et accessoires
Fluffy Japanese Cheesecake
Prép. 20min
Total 1h 50min
8 slices
Ingrédients
-
granulated sugar150 g
-
egg whites from medium eggs6
-
white wine vinegar1 tsp
-
cream cheese250 g
-
lemon (optionnel) finely grated zest only1
-
vegetable oil80 g
-
plain flour60 g
-
whole milk160 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
cornflour60 g
-
water hot, for baking
-
icing sugar (optionnel) for dusting (see tip)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
162.5 mg
Protides
7.7 g
Calories
1573.2 kJ /
376 kcal
Lipides
24.5 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
8.7 g
Glucides
32.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Tomato Soup with Burrata
35min
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
2h 30min
Lemonade
5min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4h 45min
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2h
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min
Rainbow Yoghurt and Fruit Layers
20min
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50min
Potato and Pork Rib Racks
1h 30min
Tiramisu
5h 20min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min