Appareils et accessoires
Chunky basil pesto dip
Prép. 5min
Total 10min
340 g
Ingrédients
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)50 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
raw cashew nuts160 g
-
extra virgin olive oil to taste, plus extra for covering pesto60 g
-
white wine vinegar to taste1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 50 g
Sodium
100.8 mg
Protides
6.8 g
Calories
1036.9 kJ /
246.9 kcal
Lipides
22.6 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
4.8 g
Glucides
4.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Tomato ketchup
1 Std. 25 Min
Hommus
15 Min
Herb and garlic dip
10 Min
Coleslaw
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Basil pesto
10 Min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 Min
Seeded tahini crackers
1 Std. 10 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Hommus dip
5 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min