Appareils et accessoires
Thai red curry paste
Prép. 10min
Total 15min
8 portions
Ingrédients
-
coriander seeds2 tbsp
-
fresh long red chillies deseeded if preferred, cut into pieces8
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
ground paprika2 tbsp
-
garlic cloves8
-
limes zest and juice only, no white pith4
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces4 stalks
-
peanut oil or 100 g grapeseed oil100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
23 mg
Protides
1.4 g
Calories
626.6 kJ /
149.2 kcal
Lipides
13.5 g
Fibre
5.7 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
2.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Sri Lankan red beef curry
1 Std. 40 Min
Garam masala
10 Min
Thai red curry paste
10 Min
Thai green curry paste
10 Min
Tandoori paste
5 Min
Cucumber and mint raita
30 Min
Ginger paste
15 Min
Garlic paste
20 Min
Chicken korma
45 Min
Thai green chicken curry
30 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min
Thai red chicken curry
30 Min