Appareils et accessoires
Chicken meatballs with coconut rice
Prép. 20min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
fresh kaffir lime leaves cut into thin slices4
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
chicken mince500 g
-
panko breadcrumbs20 g
-
Sriracha sauce (optional)20 g
-
oyster sauce180 g
-
basmati rice300 g
-
water1500 g
-
carrots cut into thin slices (5 mm) on the diagonal2
-
bok choy cut into quarters, then into pieces lengthways (10 cm)2
-
coconut oil1 tbsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices on the diagonal2
-
coconut milk120 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 sprigs
-
lime cut into wedges, to serve1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1966.8 mg
Protides
35.3 g
Calories
2677.8 kJ /
637.5 kcal
Lipides
18.5 g
Fibre
5.5 g
Graisses saturées
10.1 g
Glucides
78 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
3 cheers for chicken
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Sticky sesame chicken
40 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Hoisin pork bowl
45 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Woodys "no butter" butter chicken
40 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min