Appareils et accessoires
Mystery soup
Prép. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
bacon cut into pieces (approx. 2 cm)100 g
-
brown onion cut into quarters (approx. 150 g)1
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
paprika1 tsp
-
pumpkin flesh cut into pieces (approx. 2 cm)500 g
-
water250 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
dried bay leaf1
-
salt¼ tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
sour cream2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
694.5 mg
Protides
5.8 g
Calories
864.5 kJ /
205.8 kcal
Lipides
16 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
5.9 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Happy Halloween!
13 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Zucchini slice
45 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Pumpkin soup
30 Min
Cauliflower gratin
1 Std.
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40 Min
Chicken broth with bread dumplings
1 Std. 5 Min
Apricot macadamia biscuits
40 Min
Gruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min
Date and nut loaf
1 Std. 20 Min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 Min
Tuna mornay
45 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min