Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 brown onions (approx. 300 g), cut into halves
- 40 g coconut oil or peanut oil
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp ground paprika
- 2 - 4 tsp ground turmeric, to taste
- 1 tbsp curry powder
- 500 g Kent pumpkin, peeled and cut into cubes (4 cm)
- 400 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 180 g celery stalks, cut into pieces (1 cm)
- 360 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g fresh green beans, trimmed and cut into pieces (3-4 cm)
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- ⅛ tsp sea salt, to taste
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra for garnishing
- natural yoghurt, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1287.7 kJ / 306.5 kcal
- Protides
- 14.4 g
- Glucides
- 31.5 g
- Lipides
- 10.6 g
- Graisses saturées
- 7 g
- Fibre
- 12.5 g
- Sodium
- 518.2 mg
Recettes alternatives
Vegetarian chilli
35 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Potato and green pea curry
50min
Hearty lentil chilli
50min
Rendang curry
30 Min
Lentil bolognese
30 Min
Caribbean curry
40min
Sabji (vegetable) curry
30 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Vegetable chilli
50min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min