Warm Spinach and Artichoke Dip
TM6 TM5

Warm Spinach and Artichoke Dip

4.6 (15 évaluations )

Ingrédients

  • 1 can artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained
  • 115 g Parmesan cheese, cut into pieces
  • 115 g mozzarella, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 15 g shallots, halved
  • 30 g olive oil
  • 285 g spinach leaves, frozen, defrosted and drained (see Tip)
  • 225 g cream cheese, softened
  • 85 g sour cream, any type
  • ½ tsp red pepper flakes
  • ¼ tsp salt
  • ½ tsp Worcestershire sauce
  • ½ tsp pepper sauce, type Tabasco

Infos nut.
par 30 g
Calories
264 kJ / 63.1 kcal
Protides
2.9 g
Glucides
1.9 g
Lipides
5.1 g
Graisses saturées
2.6 g
Fibre
0.7 g
Sodium
122.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives