Appareils et accessoires
Fermented beetroot dip
Prép. 20min
Total 25h
660 g
Ingrédients
Soaking
-
cashew nuts, raw (see Tip)200 g
-
salt1 tsp
-
water, filtered for soaking
Beetroot dip
-
beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)500 g
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
extra virgin olive oil plus extra for covering dip2 tbsp
-
garlic clove1
-
probiotic capsules contents only (see Tip)2
Niveau
facile
Infos nut. par 660 g
Protides
41.3 g
Calories
8976 kJ /
2137.1 kcal
Lipides
185.8 g
Fibre
23 g
Glucides
72.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Perfect for Dipping
13 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Fresh jalapeño dip
5 min
Apple and Pear Detox Juice
10 min
Cheesy Spiralized Potato Pancakes
40 min
BBQ Seasoning
Brak ocen
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min
Avocado Tomatillo Salsa
10 min
Onion Skin Broth
1 godz. 5 min
DIY fruit dippers
35 min
Quick Refried Beans
20 min
Strawberry Tiramisu
5 godz. 20 min
Low Carb Mushroom Gravy
45 min
Chicken Nuggets
45 min