Versions compatibles
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 750 g water
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 80 g uien, gehalveerd
- 50 g boter
- 50 g witte wijn
- 500 g verse champignons, in schijfjes (1 cm)
- 1 el groentebouillonpasta
- 1 ½ tl zout, naar eigen smaak
- 8 el olijfolie
- ¾ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 teentjes knoflook, lichtjes geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 2 el maïzena (zetmeel), opgelost in 4 el koud water
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2580.4 kJ / 616.7 kcal
- Protides
- 8.9 g
- Glucides
- 42.3 g
- Lipides
- 46.9 g
- Graisses saturées
- 16.1 g
- Fibre
- 6.1 g
- Sodium
- 911.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Aardappelpuree met de Peeler
Pas d’évaluation
Vegetarische chili
Pas d’évaluation
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Pas d’évaluation
Waterzooi van kip
1h
Mango, banaan en bosbessenpuree
Pas d’évaluation
Boeddha bowl met kip
1h
Broccoli-ham omelet
35 min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Pas d’évaluation
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Paksoi en ham rijst
40min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 Std. 15 Min