Appareils et accessoires
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
Prép. 20min
Total 1h 30min
4 porties
Ingrédients
-
verse peterselie enkel de bladeren5 takjes
-
water750 g
-
nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)700 g
-
uien gehalveerd80 g
-
boter50 g
-
witte wijn50 g
-
verse champignons in schijfjes (1 cm)500 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
zout naar eigen smaak1 ½ tl
-
olijfolie8 el
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¾ tl
-
teentjes knoflook lichtjes geplet5
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
-
maïzena (zetmeel) opgelost in 4 el koud water2 el
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
911.6 mg
Protides
8.9 g
Calories
2580.4 kJ /
616.7 kcal
Lipides
46.9 g
Fibre
6.1 g
Graisses saturées
16.1 g
Glucides
42.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flexitarische smaken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1h 30min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Pas d’évaluation
Gestoomde rijst
25min
Koken van basmatirijst
35min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Huzarensalade
25min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Boemkool buffalo hapjes
35min
Roergebakken champignons
55min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Immuniteitsboost
5min