Appareils et accessoires
Omelet Caprese
Prép. 10min
Total 30min
6 portie
Ingrédients
-
eieren6
-
zout½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
water700 g
-
220 g pruimtomaten, gehalveerdkerstomaten gehalveerd220 g
-
buffelmozzarella in halve manen gesneden (0,5 cm)110 - 170 g
-
basilicumblad, vers met de hand gescheurd5 - 8
-
creme van balsamicoazijn om te besprenkelen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
414.9 mg
Protides
11.6 g
Calories
611 kJ /
146 kcal
Lipides
9.9 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
4.6 g
Glucides
2.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Pas d’évaluation
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Pas d’évaluation
Nasi Goreng
40min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Pas d’évaluation
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Pas d’évaluation
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Muntthee
25min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min