Appareils et accessoires
Canarian Potatoes with Red and Green Sauce
Prép. 15min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
Red sauce
-
extra virgin olive oil200 g
-
rusk cut in small pieces80 g
-
red capsicums cut in pieces2
-
garlic cloves10 g
-
red wine vinegar15 g
-
water100 g
-
ground black pepper1 tsp
-
salt2 tsp
Green sauce
-
fresh coriander leaves plus extra for garnishing200 g
-
green capsicums cut in pieces2
-
garlic cloves15 g
-
water100 g
-
salt1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar10 g
Mini potatoes
-
baby potatoes with skin500 g
-
water600 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2 g
Calories
1446 kJ /
345 kcal
Lipides
30 g
Fibre
1 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Soba Noodle and Salmon Bowl
30 min
Padrón Pepper Pesto
4 h 15 min
Curry potato soup
35 min
White Chocolate Mousse with Aquafaba
3 h 30 min
Squid à la provençale
55 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15 h 35 min
Homemade Soy Milk
30 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 h 30 min
Miso Soup with Vegetables
30 min