Versions compatibles
Canarian Potatoes with Red and Green Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Red sauce
- 200 g extra virgin olive oil
- 80 g rusk, cut in small pieces
- 2 red capsicums, cut in pieces
- 10 g garlic cloves
- 15 g red wine vinegar
- 100 g water
- 1 tsp ground black pepper
- 2 tsp salt
Green sauce
- 200 g fresh coriander leaves, plus extra for garnishing
- 2 green capsicums, cut in pieces
- 15 g garlic cloves
- 100 g water
- 1 ½ tsp salt
- 100 g extra virgin olive oil
- 10 g white wine vinegar
Mini potatoes
- 500 g baby potatoes, with skin
- 600 g water
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1446 kJ / 345 kcal
- Protides
- 2 g
- Glucides
- 16 g
- Lipides
- 30 g
- Fibre
- 1 g
Recettes alternatives
Mango Lassi
5 min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1u. 15min
Shellfish Nage with Champagne
1h 5 min
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1u.
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
30min
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25min
Pumpkin leaf stew with prawns (M'boa com xima)
55min
Chicken breasts with courgette topping
50 Min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1u.
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min