Appareils et accessoires
Herb Mustard
Prép. 5min
Total 8h 10min
2 jars
Ingrédients
-
black mustard seeds (see tip)60 g
-
white mustard seeds60 g
-
water100 g
-
vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
curry powder1 tsp
-
sweet paprikahot paprika1 tsp
-
dried mixed herbs2 Tbsp
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
lemon olive oil or other flavoured oil40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
14.4 mg
Protides
16.6 g
Calories
2429.1 kJ /
580.6 kcal
Lipides
49.4 g
Fibre
11 g
Graisses saturées
5.2 g
Glucides
23.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Demo Recipe - Isaac
1h
Ranch Dressing
2h 15min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Pas d’évaluation
Tahini
25min
Roasted Cauliflower Houmous
30min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40min
Vegan Aioli Sauce
10min
Banana Peel "Pulled Pork"
30min
Spiced Pear Jam and Chorizo
1h 35min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Refried Beans
4h 10min