Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
TM6 TM5

Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio

4.5 (4 évaluations )

Ingrédients

  • 230 g water
  • 10 g caster sugar
  • 1 heaped tsp dried instant yeast (7 g)
    ou 15 g fresh yeast, crumbled
  • 250 g gluten-free bread flour
  • 50 g rice flour
  • 25 g olive oil, plus 2 Tbsp and extra for greasing
  • 1 tsp xanthan gum
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
  • 10 seedless red grapes
  • 100 g Taleggio cheese, cut in small pieces
    ou Brie cheese, cut in small pieces
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 1 pinch coarse sea salt, for garnishing (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1032.7 kJ / 246.8 kcal
Protides
4.1 g
Glucides
33.2 g
Lipides
9.6 g
Graisses saturées
2.9 g
Fibre
1.7 g
Sodium
506.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives