Appareils et accessoires
Horror punch
Prép. 20min
Total 20min
10 glazen
Ingrédients
-
zure kersen (uitgelekt gewicht 680 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
lychees (uitgelekt gewicht 255 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
suiker50 g
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
citroenen in vieren gesneden en ontpit2
-
koud bruisend water300 g
-
gemalen ijs400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glas
Protides
1 g
Calories
428 kJ /
102 kcal
Lipides
0 g
Fibre
1.3 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Halloween
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterrane paprika's
Pas d’évaluation
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Pas d’évaluation
Koken van speltgraan
Pas d’évaluation
Mango mojito
15min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Krokante olijven
1h 30min
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Pas d’évaluation
Parelgerst- en champignonsoep
Pas d’évaluation
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min
Soep met zeeduivel en garnalen
1h