Appareils et accessoires
Horror punch
Prép. 20min
Total 20min
10 glazen
Ingrédients
-
zure kersen (uitgelekt gewicht 680 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
lychees (uitgelekt gewicht 255 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
suiker50 g
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
citroenen in vieren gesneden en ontpit2
-
koud bruisend water300 g
-
gemalen ijs400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glas
Protides
1 g
Calories
428 kJ /
102 kcal
Lipides
0 g
Fibre
1.3 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Halloween
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Peperkoek met Honing
Pas d’évaluation
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Pas d’évaluation
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Volcano Steak Burgers
Pas d’évaluation
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Pas d’évaluation
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Pas d’évaluation
Cashew schenkroom
Pas d’évaluation
Vegetarisch Medaillons
Pas d’évaluation
Lams- en Quinoastoofpot
Pas d’évaluation
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Pas d’évaluation
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Amandel Spritz-koekjes
1h