Appareils et accessoires
Pizzadeeg
Prép. 5min
Total 1h
2 portie
Ingrédients
-
extra vergine olijfolie plus wat extra voor het invetten30 g
-
water kamertemperatuur220 g
-
1 tl moutpoedersuiker1 tl
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist gekruimeld20 g
-
broodmeel400 g
-
zout1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 2 portie
Protides
45 g
Calories
7341 kJ /
1752 kcal
Lipides
39 g
Fibre
12.7 g
Glucides
302 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Jouw Cookidoo® 2025 - Homemade Held
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1h 30min
Glazuur
5min
Amerikaanse pannenkoeken
40min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3h 45min
Snel bladerdeeg
1h 20min
Kruimeldeeg
5min
Basis brooddeeg
5min
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Pitabrood
2h