Caramel Peach Kringle
TM6

Caramel Peach Kringle

4.6 (10 évaluations )

Ingrédients

Caramel

  • 9 oz sugar
  • 7 oz heavy whipping cream, divided
  • 36 oz water, divided
  • 1 tsp lemon juice
  • 1 oz unsalted butter, cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)
  • ½ oz unsalted butter, cut into pieces
  • 1 tbsp vinegar

Dough

  • 1 oz sugar
  • 1 lemon
  • 4 oz whole milk
  • 1 oz unsalted butter, plus extra to grease
  • 1 packet/envelope dried instant yeast (2¼ tsp)
  • 1 large egg
  • 10 ½ oz bread flour, plus extra to dust
  • ⅛ tsp salt

Assembly

  • 2 tbsp cocoa powder
  • 4 canned peach halves, cut into 8 wedges each
  • 1 tbsp chopped almonds

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1607.1 kJ / 384.5 kcal
Protides
5.4 g
Glucides
54.6 g
Lipides
16 g
Graisses saturées
9 g
Fibre
2 g
Sodium
103 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives