Appareils et accessoires
Caramel and Vanilla Pie
Prép. 20min
Total 3h
12 portions
Ingrédients
Caramel Sauce
-
9 oz brown sugarsugar9 oz
-
heavy whipping cream divided7 ½ oz
-
water divided36 oz
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter cold, in one cube (approx. 1 in. x 1 in.)1 oz
-
vinegar1 tbsp
Tart Base
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
unsalted butter chilled, cut into pieces5 oz
-
sugar3 ½ oz
-
large egg1
Vanilla Whipped Cream
-
sugar1 ½ oz
-
vanilla bean pod seeds only1
-
heavy whipping cream chilled10 ½ oz
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
22 mg
Protides
4 g
Calories
1869 kJ /
446 kcal
Lipides
26 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
15 g
Glucides
50 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Daily & Creative
30 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15min
Frozen Lime Pie
4h 30min
Vanilla sugar
72h
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25min
Chocolate Peanut Butter Cups
1h 5min
Hawaiian Bread Rolls
4h 45min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30min
Jalapeño Popper Dip
1h 10min
Mini Pizzas
1h 30min
Rainbow Yogurt Parfait
20min
Strawberry Cheesecake Cupcakes
1h 20min
Massachusetts Boston Cream Pie
2h