Appareils et accessoires
Bulgur en rode linzensoep
Prép. 10min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
uien gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook naar eigen smaak2 - 3
-
tomatenpuree (geconcentreerd)40 g
-
boter in stukken30 g
-
rode linzen200 g
-
gedroogde munt2 el
-
rijst30 g
-
bulgur20 g
-
zout naar eigen smaak1 ½ - 1 ¾ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
rode chilivlokken naar eigen smaak¼ tl
-
water op kamertemperatuur1470 g
-
citroen in partjes1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
15 g
Calories
1660 kJ /
396.5 kcal
Lipides
7.3 g
Fibre
10.6 g
Glucides
38 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Batbout met kaas
30 Min
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 Min
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Keine Bewertungen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Koken van bulgur
35 Min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Keine Bewertungen
Harira
7 Std.
Avocadosap met dadels
5 Min
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min