Appareils et accessoires
Kaneelrolletjes met glazuur
Prép. 30min
Total 2h 30min
12 porties
Ingrédients
Deeg
-
water bij kamertemperatuur125 g
-
lichte room (ong. 18% vet) halve room, bij kamertemperatuur80 g
-
suiker50 g
-
boter bij kamertemperatuur30 g
-
gedroogde gist1 ½ el
-
zout½ tl
-
eierdooier1
-
bloem415 g
Vulling
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) bij kamertemperatuur25 g
-
bruine suiker75 g
-
kristalsuiker75 g
-
kaneel, gemalen1 ½ el
Glazuur
-
boter bij kamertemperatuur30 g
-
poedersuiker140 g
-
roomkaas bij kamertemperatuur60 g
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
4 g
Calories
1323 kJ /
315 kcal
Lipides
55 g
Fibre
1 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Familie en vrienden
15 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Pas d’évaluation
Citroen en yoghurt dessert
3h 15min
Tiramisu
5h 20min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Pizzadeeg
1h
Amerikaanse pannenkoeken
40min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Harira
7h
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Pas d’évaluation