Porcini Mushroom Risotto

Porcini Mushroom Risotto

2.7 12 évaluations
Préparer. 10min
Total 35min
4 portions

Ingrédients

  • fresh parsley leaves only (approx. 20 g)
    1 bunch
  • shallot halved
    30 g
  • fresh porcini mushrooms cleaned, cut in pieces
    300 g
    40 g dried porcini mushrooms, soaked in water until soft, squeezed
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • risotto rice (eg. carnaroli, Arborio) (14 minutes cooking time)
    320 g
  • dry white wine
    60 g
  • water
    800 g
  • fine sea salt
    1 tsp
    1 heaped tsp meat stock paste
  • unsalted butter diced
    30 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 444 kcal / 1861 kJ
Protides 8.1 g
Lipides 14.4 g
Glucides 69.5 g
Fibre 2.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...