Appareils et accessoires
Beef pierogi
Prép. 40min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
Filling
-
onion cut into quarters100 g
-
grapeseed oil20 g
-
beef cooked and cut into pieces (see Tips)320 - 350 g
-
carrot cooked and cut into pieces (see Tips)40 - 50 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram to taste¼ - ½ tsp
Pierogi
-
water plus extra to cook250 g
-
egg1
-
grapeseed oil20 g
-
plain flour plus extra to dust560 g
-
sea salt plus extra to cook1 pinch
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
237.3 mg
Protides
22.3 g
Calories
2043.2 kJ /
488.3 kcal
Lipides
10.9 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
2.1 g
Glucides
73.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
4h 55min
Vegetarian Medallions
Pas d’évaluation
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Pas d’évaluation
Loaded Potato Waffle
50min
Homemade Sour Cream
16h 30min
Waffles
25min
Souffle pancakes with berries
40min
Pasta e fagioli
26h
Red Yeast Rice Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
30min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Lebanese-style hommus
13h 15min
Mango sago pudding
35min