Quick fruit sponge
TM6 TM5

Quick fruit sponge

4.8 (70 évaluations )

Ingrédients

  • 150 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra for greasing
  • 3 eggs
  • 150 g icing sugar, plus extra for dusting
  • 300 g rhubarb (see Tip)
  • 250 g plain flour
  • 2 tsp baking powder
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 60 g milk
  • 1 pinch salt
  • 2 tsp raw sugar, for sprinkling
  • whipped cream, to serve (optional)

Infos nut.
par 1 portions
Calories
1801.4 kJ / 428.9 kcal
Protides
7.4 g
Glucides
48.1 g
Lipides
23.3 g
Graisses saturées
14.3 g
Fibre
2 g
Sodium
142.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives